Conferința de final a proiectului

Un proiect de succes, ajuns la final: „Planificarea managementului conservării biodiversităţii în aria naturală protejată ROSCI0030 Cheile Lăpuşului împreună cu aria naturală de interes naţional 2.583. Cheile Lăpuşului Cod SMIS 2014+ 119122”
Miercuri, 12 mai, în Căminul Cultural din Vima Mică, s-a desfășurat Conferința de închidere a proiectului „Planificarea managementului conservării biodiversităţii în aria naturală protejată ROSCI0030 Cheile Lăpuşului împreună cu aria naturală de interes naţional 2.583. Cheile Lăpuşului Cod SMIS 2014+ 119122”, implementat de Asociația Profesională GeoMMed.

Citeste mai multe
Drumeție în Cheile Lăpușului

Prima drumeție din acest an în Cheile Lăpușului a avut loc la mijlocul  lunii ianuarie. Grupul a fost format din iubitori ai zonei sau turiști care au dorit să vadă frumusețile Cheilor. Ghid le-a fost rangerul Viorel Coroian, un foarte bun cunoscător al împrejurimilor.

Citeste mai multe
Întâlnire de informare cu elevii din Boiu Mare

Vineri, 16 octombrie, a fost organizată la Școala Boiu Mare, a șasea întâlnire din seria celor 7 întâlniri/ateliere de lucru care au loc în cadrul proiectului „Planificarea managementului conservării biodiversității în aria naturală protejată ROSCI0030 Cheile Lăpuşului împreună cu aria naturală de interes național 2.583 Cheile Lăpuşului”, finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, întâlnirea a avut loc fără prezența fizică a reprezentanților GeoMMed. Materiale au fost distribuite și prezentate de către profesori.

Citeste mai multe
Întâlnire de informare cu elevii din Vima Mică

Marți, 20 octombrie a fost organizată la Școala Vima Mică, ultima întâlnire din seria celor 7 întâlniri/ateliere de lucru care au loc în cadrul proiectului „Planificarea managementului conservării biodiversității în aria naturală protejată ROSCI0030 Cheile Lăpuşului împreună cu aria naturală de interes național 2.583 Cheile Lăpuşului”, finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, întâlnirea a avut loc fără prezența fizică a reprezentanților GeoMMed. Materiale au fost distribuite și prezentate de către profesori.

Citeste mai multe
„Caravana biodiversității” din aria naturală protejată Cheile Lăpușului a ajuns la final

Vineri, 16 octombrie, la Primăria Boiu Mare a avut loc ultima dintre cele 7 întâlniri publice de informare și conștientizare organizate în cadrul proiectului „Planificarea managementului conservării biodiversității în aria naturală protejată ROSCI0030 Cheile Lăpușului împreună cu aria naturală de interes național 2.583. Cheile Lăpușului - cod SMIS 119122”, implementat de Asociația Profesională GeoMMed. Întâlnirea publică a respectat toate regulile impuse de pandemia de coronavirus.

Citeste mai multe